Heirloomtomatentartaar
Preiolie, mozarella
Gambastaart, bloemenboter, knolselderij
Parelhoen suprême, rode bessensaus
Gegratineerde aardappel van de chef
Het assortiment kazen van lokale boerderijen
Knapperige praliné, pure chocoladecrème en espuma
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 39€
Bijkomende schotel : +10€
Knolselderij ravioli met ricotta
Pistache en garnalen, spinaziesap
Cromesquis van gerookte kwartel
Maïs en kurkuma velouté
Entrecote van rundsvlees in rode wijn
Gekonfijte aardappelen, broccolini, kerstomaatjes
Het assortiment kazen van lokale boerderijen
Gepocheerde ananas met vlierbloesem, biscuitgebak
Ijs met gin
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 39€
Bijkomende schotel : +10€
Blauw gezouten eclair met pijnboompitten en appel
Kleine sole meunière, venkel
Konijnenbout op grootmoederswijze,
Snijbiet en gepofte appel
Gegrilde kikkerewten met paprika
Het assortiment kazen van lokale boerderijen
Saint-Honoré met frambozen en tijm
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 39€
Bijkomende schotel : +10€
Tartaar van zwalmforel
Citrusvruchten, erwten- en muntcoulis
Cordon bleu van Mechelse koekoek
Varkensribstuk, linguine met truffels,
Gekonfijte zomergroenten
Het assortiment kazen van lokale boerderijen
Mille-feuille van braambessen, vanillecrème
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 39€
Bijkomende schotel : +10€
Huisgemaakte gerookte zalm mille-feuille
Mierikswortelmousse
Crème van Belgische tomaten en basilicum
Toast met pesto van gekonfijte tomaat
Lamsmuis met cider, gepocheerde Mousny aardappel
Wortel en aubergine
Het assortiment kazen van lokale boerderijen
Recto-verso tiramisu
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 39€
Bijkomende schotel : +10€
Rundercarpaccio, boerenkaas en rucola
Petit gris en kikkerbout
Tomatencrème met koriander
Vis van de dag, kruidenkorst
Risotto met zwarte rijst
Het assortiment kazen van lokale boerderijen
Kiwi gazpacho, crème van witte chocolade en citroen, frambozen
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 39€
Bijkomende schotel : +10€
Courgettecreme op smaak gebracht met as geitenkaas
Snoek quenelle, velouté van grijze garnalen
Gekonfijte eendenbout, saus van tijm en knoflook
Het assortiment kazen van lokale boerderijen
Melba perzik
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 39€
Bijkomende schotel : +10€
Voorgerechten |
|
Tartaar van kalfsvlees en langoustine, zwarte truffel | 16,80€ |
Mousse van Beaufortkaas met verse kruiden en ketchup van rode biet en croutons | 15,80€ |
Gravlax zalmhart met kruidencrumble, kervelolie, lompviskuit | 17,40€ |
Gerookte rivierpaling, bosbessen, licht aangezuurde bouillon | 17,90€ |
Hoofdgerechten |
|
Wamme zalm, waterkerssaus, knolselderij risotto, aardappelwafels | 24,60€ |
Ballotine van Bertrix-kip op smaak gebracht met kokkels, scheermessen, knoflook en platte peterselie. Sap van land en zee. Mousseline van aardappelen | 28,60€ |
Pure ossenhaas Rossini stijl, pommes pont-neuf | 38,20€ |
Curry van zoete aardappel, kokosmelk en groentenjulienne | 24,20€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 14,00€ |
Crème brûlée met Ardense koffie | 9,00€ |
Donkere chocoladecrème, espuma, praliné krokantje | 12,80€ |
Dame Blanche | 9,50€ |
Ijsnougat | 10,50€ |
Sorbet van grapefruit, aardbeien, ganache van witte chocolade en limoen | 12,60€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 19,50€ |
LUNCH |
|
Rozet van gerookte zalm met rucolapesto en chantilly van citroenschil en peper
of Zomeroogst of Ardense kaaskroket |
|
*** | |
Vis van de dag, gepocheerd in witte wijn, dragon, erwtenmousseline
of Rundsonglet, boter met bloemen, gedroogde tomaten en basilicum, pommes pont-neuf of Varkenswang met blonde Lupulus en koffie-extract |
|
*** | |
Dessert van de dag | |
*** | |
Lunch 2 gangen : 26€ | |
Lunch 3 gangen : 32€ | |
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments