Millefeuille van rode biet, Grani Smith appel, knapperige salade
64° ei, crème van broccoli, schaafsel van Tomme Lisbelle kaas
Entrecote van rundvlees, sjalottensaus van rode wijn
chips, warme groenten
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Profitérol, vanille-ijs en warme chocolademelk
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Carpaccio van meloen, boerenham aumônière, muntolie
Garnalenstaart, zwarte knoflookcrème, gebakken gekonfijte groenten
Kalfskotelet met oosterse saus
Aardappelkroket met gekonfijte tomaten en mozzarella
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Geroosterde abrikoos, burratacrème en sinaasappelbloesem
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Terrine van gegrilde groenten
Courgettebloem, vismousseline, witte wijn reductie
Plakje biologische varkenspancetta met tuinkruiden
Romige polenta met parmezaan
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Salade van aardbeien, granita van vlierbloesem
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Pana cotta, wortel en komijn
Bladerdeeg van petits gris (slak), bieslookcrème
Gestoofde lamsschouder, coulis van tomaat en basilicum
Smeltende appels
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Trio van sorbets
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Rundertartaar, avocado, fetta, sjalotjes
Gesauteerde coquilles, jus van waterkers
Gebraden kip met cajunkruiden,
Aardappelmousseline
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème van pure chocolade
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Boerenpaté met vijgen, gegrild Ardens brood
Fricassee van kikkerbilletjes, kerriecrème, preifondue
Vis van de dag, rode pepersaus
Speltrisotto met babygroentjes
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Ijssoufflé met praliné
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Huisbereid degustatieschotel :
Ballotine van gevogelte en pistache, foie gras, boerenham aumônière
Halve gebakken baby kreeft, sucrine (sla), chimichurry boter
Supreme van duif en gekonfijte poot,
licht geroomde cantharelfricassee
Aardappeltatin
Kaasbord van lokale boerderijen (4 soorten)
Meringue van rood fruit, champagnegelei, basilicumsorbet
Formule 5 gangen-menu: 75 €
Formule 4 gangen-menu, zonder kaas : 65 €
Plakje gebakken aubergine, mozzarella, tomaat, pesto van venkel
Gemengde groenten en kaas, fijne kruiden
Gekonfijte eendenbout, gebakken oesterzwam, uien, spek,
Dauphine aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée, Ardense koffie
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Voorgerechten |
|
Carpaccio van groene tomaat, kruidenolie, schaafsel van boerenkaas | 15,70€ |
Halve baby kreeft, chimichurri boter, gebakken sucrine (sla) | 26,80€ |
Tatelette van geitenkaas, doperwten | 18,20€ |
Huisgemaakte degustatieschotel | 23,50€ |
Hoofdgerechten |
|
Zalmsteak, saus van sinaasappel en rozemarijn, mousseline van zoete aardappel | 30,40€ |
Duif, cantharelzwammen, aardappeltatin | 39,80€ |
Floumont eendenborst, perziksaus, aardappelroosje en gerookt spek | 32,60€ |
Trilogie van wortelen, cake van groene olijven, saffraansaus | 24,90€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 14,00€ |
Crème brûlée met vanille uit Madagascar | 9,80€ |
Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 9,80€ |
Zwarte chocolade mousse | 9,80€ |
Chocolade-hazelnoot taartje | 11,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCHvan maandag t/m vrijdag middag |
|
Julienne van spek en croutons of Rundercarpaccio met prei-olie Schaafsel van boerenkaas of Knapperige groenten met geitenkaas |
|
*** | |
Venkelpapillotte, licht citroenachtige crème Dauphine aardappelen of Gemarineerde spiering, sjalot en platte peterselie Churros van aardappel en chorizo of Ballotine van forel met fijne kruidensaus Risotto met aardappelen en groenten |
|
*** | |
Dessert van de dag | |
*** | |
Lunch 2 gangen : 28€ | |
Lunch 3 gangen : 35€ | |
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments