Witte kool en zeekraal salade
Octopus tantacula met mango en wasabi saus
Halve baby kreeft pickels
Waterkerssaus
Zwarte bessen sorbet
De eendenborst van Floumont
Honing en tijm reductie
Bûchette van groenten en aardappelen
gearomatiseerd met Coppa
Bord van kazen van streekboerderijen*
Abrikoos met rozemarijn, Bretonse zandkoekjes, citroenschil
vanille-ijs
Formule 6 gangen-menu: 70 €
Formule 5 gangen-menu, zonder kaas : 60 €
Formule 3 gangen-menu, voorgerecht naar keuze, hoofdgerecht, nagerecht: 49 €
Voorgerechten |
|
Fondu van ossenstaart met ingemaakte groenten Mayonaise met mosterd op grootmoeder’s wijze |
15,20€ |
Mille-feuille met geitenkaasmousse en honing-citroencrème Cappellini van groenten |
15,40€ |
Groene tomaat, prei olie, Parmezaan tuile | 14,80€ |
Degustatiebord : gerookte zalm, foie gras, lamsballotine | 17,80€ |
Hoofdgerechten |
|
De tong «eenvoudig meunière», bloemenboter | 34,80€ |
Medaillon van poularde, gevuld met rivierkreeftstaarten, Maïs en kerriesaus, aardappelkroketjes met broccoli |
26,90€ |
Krokante zwezerik, erwtensoep met munt | 38,80€ |
Ardenner rund entrecote (350gr), hooi infusie, frietjes | 32,80€ |
Geroosterde wortelen op hun taartjes, saus met verse tuinkruiden | 24,90€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 12,80€ |
Crème brûlée met Café Ardennais likeur | 8,80€ |
Chocolademousse | 8,50€ |
Dame Blanche | 9,00€ |
Noga met ijs en vruchtencoulis | 9,50€ |
De huiscoupe, fruitsalade en aardbeien-vanille ijs | 10,50€ |
Elke avond een 3-gangen menu van de dag | 39,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 18,00€ |
LUNCH |
|
Rundscarpaccio licht huisgerookt Prei olie, Parmezaanse kaas stukjes |
|
*** | |
Biologische Cens buikspek gekookt op lage temperatuur Kruidensaus of Rug van koolvis op de huid gekookt Crème van courgette |
|
*** | |
Kersen clafoutis | |
*** | |
Lunch 2 gangen : 26€ | |
Lunch 3 gangen : 30€ | |
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments