Carpaccio van forel
Witlof en ham kroket
Lamsstoofpot,
Ggemengde groenten en aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Gepocheerde peer, crumble, bevroren yoghurt
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Rode kool mousseline,
Gevulde spruitjes
Mousse van gerookt spek
Ei op 64°, crème van Comté en truffel
Gebakken entrecôte, saus van gerookte knoflook
Knapperige aardappelpuree
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Worteltaart met sorbet van sinaasappel
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Mille-feuille met asgeitenkaasmousse
Beluga linzenrisotto
Met spek en hazelnoten
Ardense roulade van varkensvlees en
Buffelmozzarella, in bladerdeeg
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Verloren brood (brioche) met vanille-ijs en gezouten boterkaramel (caramel beurre salé)
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Terrine van appel, roquefort en rode port
Gekonfijte zalm met spinaziesalade
Kip supreme gevuld met bloedworst en druiven
Mini pommes Dauphine, demi-glacésaus
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Citroen, yuzu en hazelnoottaart
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Remoulade van knolselderij en gerookte paling
Biergestoofde varkenswang
Kalfskotelet, aardappel- en truffelmousseline
Kruidensaus en parmezaancrumble
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Onze versie van Marjolein
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Boerenpaté
Crème van pompoen (soep) met knoflook en kikkerbilletjes
Vis van de dag met baby groentenrisotto
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Chocolade moëlleux
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Konijn ballotine op smaak gebracht met pistachenoten
Floumont foie gras, Pink Lady chutney
Rug van skrei in koolzaadolie
Bisque van krab, dragon en witte wijn
Tulp met bloedsinaasappelsorbet
Surprême van parelhoen met gerookte zalm en reuzengarnalen
Risotto met groenten, fijne kruiden en kurkuma
Méan Calendrozkaas, gedroogd fruit, walnoten en hazelnoten
Salade van tarwe, witlof, rode biet, honingvinaigrette *
Veenbessenkwarktaart met rood vruchtenijs
Formule 6 gangen-menu: 80 €
Formule 5 gangen-menu, zonder kaas : 70 €
Parfait van kippenlever
Knapperige babygroenten, biologische coppa van Cens
Huisgemaakte gekonfijte eendenbout
Saus van sjalotten en witte wijn
Pont Neuf aardappels
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée met popcorn
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Voorgerechten |
|
Snoekmousseline, kreeftenbisque | 17,20€ |
Gravlax zalm, bloemkool, mandarijnzeste, toast | 22,70€ |
Carpaccio van rundvlees, licht gerookt, prei olie, parmezaan | 17,80€ |
Mini tarte tatin van rode ui met ahorn en tijm | 16,80€ |
Hoofdgerechten |
|
Duifje (squab) met peperkoek, butternut mousseline en smeltende appel | 39,50€ |
Gebraden schelvisrug met wortel, venkel en gember | 36,80€ |
Varkenshaas, kruideninfusie, aardappelen, spruitjes en Colonnata spek | 31,80€ |
Blanquette van prei en aardappelen in cider | 26,50€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 14,00€ |
Crème brûlée met vanillesmaak | 9,80€ |
Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 9,80€ |
Zwarte chocolade mousse | 9,80€ |
Warme appeltaart | 11,00€ |
Chocolade-hazelnoot taartje | 11,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCHvan maandag t/m vrijdag middag |
|
Pompoen romigsoep Bospaddenstoelen en spekofOp de huid gebakken forelfilet Waterkers en preiofKruidenkaaskroket |
|
*** | |
Kippenbout gevuld met bloedworst en appel ‘Pommes Dauphine’ofBlanquette van kalfsvlees, Kleine groenten en tagliatelleofRicotta en witlof cannelloni Crème van courgette |
|
*** | |
Dessert van de dag | |
*** | |
Lunch 2 gangen : 28€ | |
Lunch 3 gangen : 35€ | |
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments