Voorgerechten |
|
Medaillon van Floumont foie gras op smaak gebracht met boerenham, jam van rode uien van Purnalet | 24,50€ |
Op de huid gebakken zeebrasemfilet, room en schorsenerenchips | 22,80€ |
Taartje van zoete aardappel en pastinaak met ahornsiroop | 18,00€ |
Fricassee van aardappelen, champignons, petits gris (paddenstoel) – knoflook en peterseliecrème, croutons | 19,80€ |
Hoofdgerechten |
|
Rug van blauwe leng, quinoasalade, salieboter | 34,80€ |
Rode bieten wellington met misosaus en rode wijn | 26,00€ |
Puur kalfsfilet Rossini – Toast, foie gras, champignons, porto Pont Neuf appels | 40,30€ |
Koninklijke duif van Anjou en zijn gekonfijte dij – Jus van karkas met lente-uitjes en julienne van spek – Pommes Dauphines | 41,50€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 14,00€ |
Crème brûlée met vanille uit Madagascar | 9,80€ |
Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 9,80€ |
Zwarte chocolade mousse | 9,80€ |
Nougat glacé, rood fruit coulis | 11,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCH |
|
Soep van koraallinzen of Rundercarpaccio met prei-olie; Schaafsel van boerenkaas of Knapperige groenten met geitenkaas |
|
*** | |
Venkelpapillote, licht citroenachtige crème Dauphine aardappelen of Kalfsentrecote met groene pepersaus; Rode peperbrunoise of Forelfilet op Ardense wijze Risotto met aardappelen en groenten |
|
*** | |
Dessert van de dag | |
*** | |
Lunch 2 gangen : 28€ | |
Lunch 3 gangen : 35€ | |
Krokante terrine van ree en ganzenlever
Gesnackte Sint-Jakobsschelpen met waterkerssaus, gebakken pak choï kool
Hazenfilet met mandarijnsaus,
amandel appel en selderijmousseline
Kaasschotel van lokale boerderijen
Tiramisu
Krokantje van hazelnootpraliné
Ardeens koffie-ijs
Formule 6 gangen-menu: 88 €
Formule 5 gangen-menu, zonder kaas : 80 €
Mille-feuille met blauwe kaas
Rucola, Coppa en walnoten
Kikkerbilletjes fricassee met tomaat en koriandercrème
Parmentier van eendenboutjes met babygroenten
Kruidensaus
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Moelleux van pure chocolade
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Krokante terrine met gevogelte en sinaasappel
Gekonfijte witte prei
Vis van de dag, bisque saus van grijze garnalen
groentenrisotto
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée met Ardense koffie
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Zalmgravlax, avocado, roomkaas met dille
Broccoli gnocchi, parmezaan, citroencrème
Gevogelte cordon bleu, milde chorizo en Scamorza
Kerriesaus, smeltende appel
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
L’éclair façon poire Belle-Hélène
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Blini’s met kip gekookt op lage temperaturen en ananas
Alles met spinazie: espuma en spinazieschotel, guanciale en walnoten
Blanquette van kalfsvlees met bladerdeeg
Gemengde biologische groenten
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Taartje van citroenmeringue
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Mozaïek van tataki van kalfsvlees
Varkensrack met whisky saus
Geroosterde krielaardappelen met kruiden
Varkensrack met whisky saus
Geroosterde krielaardappelen met kruiden
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Drijvend eiland met appelsmaak
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Tiramisu van krab en Granny Smith appel
Bloemkool cromesquis, Comté kaas en nootmuskaatcrème
Runderentrecote, dragonsaus
Geperste aardappelen en wortelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Chocolade koffie brownie
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Crème brûlée met gerookte eendenborst
Crème van pastinaaksoep, koolblad gevuld met forel
Gekonfijte lam met tijm en knoflooksaus
Mousseline van aardappelen met boter
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Frosted bloedsinaasappel
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments