Terrine van wild zwijn in een korst
Bospaddenstoelen en zwezerik
Wild consommé
Raviole van kleine groenten en kruiden
Hazenfilet met vijgensaus
Mousseline van gekonfijte pastinaak, Amandine-appels
Bord van kazen van streekboerderijen*
Bittere donkere chocolade praline
Sinaasappel en peer en pindamousse
Praline krokant
Zoethout ijs
Formule 6 gangen-menu: 70 €
Formule 5 gangen-menu, zonder kaas : 60 €
Formule 3 gangen-menu, voorgerecht naar keuze, hoofdgerecht, nagerecht: 49 €
Voorgerechten |
|
Floumont foie gras terrine met geroosterde hazelnoten, Pompoen en gedroogde abrikozenchutney |
22,50€ |
Les “petits gris” slakken, kastanjecrème en wilde paddenstoelen | 15,90€ |
Rode patrijs en zijn gekonfijte poot Toast met foie gras, gerookte eendenborst en gekonfijte spiermaag |
21,40€ |
Witloof fondu met kaas uit Méan en ingemaakte groenten | 15,80€ |
Hoofdgerechten |
|
De hinderibbe met Cranberry saus, walnoot, ui en speksaus Tagliatelle met truffel en julienne groenten |
31,80€ |
Blanquette van hertenvlees met Saint Amour Cwène di gatte de Mousny |
26,20€ |
Schelvis op een mes met knoflook en peterselie Gerookte rode peper en citroen dauphine saus |
26,40€ |
Groenten mille-feuilles met preisoep | 24,80€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 12,80€ |
Crème brûlée met Café Ardennais likeur | 8,80€ |
Mousse van pure chocolade | 8,50€ |
Dame Blanche | 9,00€ |
Nougat met coulis van seizoensfruit | 10,50€ |
De huiscoupe, fruitsalade en aardbeien-vanille ijs | 10,50€ |
Elke avond een 3-gangen menu van de dag | 39,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 18,00€ |
LUNCH |
|
Pompoensoep en kikkerpoot met knoflook en peterselie |
|
*** | |
Filet van claresse op zijn ardens Roomsaus met witte wijn of Osso bucco met bruin bier Biologische groeten en pommes dauphines |
|
*** | |
Dessert van de dag | |
*** | |
Lunch 2 gangen : 26€ | |
Lunch 3 gangen : 30€ | |
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments