Onze wellnessruimte

Onze sauna

Wilt u ontspannen in onze privé sauna's? We hebben er 2 opgezet: één aan de oever van de Ourthe en één bij ons terras ons terras, zodat u kunt genieten van de warmte van de sauna en de frisse lucht van de de lucht van de Ardennen terwijl je nipt van een verfrissend drankje.

Praktische vragen

Een saunabeurt moet worden gereserveerd en duurt 45 minuten. Prijs : 12 euro voor 2 personen, 15 euro voor 3 personen en 18 euro voor 4 personen.

Massage

U hoeft het heus niet ver te zoeken om uw lichaam en geest even tot rust te laten komen. Onze masseurs zorgen in het comfort en de intimiteit van uw kamer voor de lichaamsverzorging en massages die u wenst.

Praktische vragen

Op aanvraag bij de receptie 24 uur op voorhand en onder voorbehoud van beschikbaarheid stellen wij u de diensten van een masseur/masseuse voor.

Partiële ontspannende massage:
30 minuten. Rug- of beenmassage. 55€

Integrale ontspannende massage:
60 minuten Nek, rug, benen en voeten. 80€

Californische massage:
75 minuten. Losmaken van de spieren, stretching en vibraties85€

Open je zintuigen, je bent er.
De kunst van het opnieuw verbinden met de natuur en dus met jezelf.

Een bosbad

Tegenover het hotel bevindt u zich aan de voet van de beek die ooit stroom leverde aan elektrische turbines en drinkwater voor bewoners. Nu voedt het onze vijvers met vers water, waar fario en zalmforel afhankelijk van het seizoen verblijven. De La Claire Fontaine-beek is het startpunt voor het verkennen van het bos.

Voor liefhebbers van wandelen en hellingen, het pad neemt je mee naar wandelpaden nr. 10 en de GR57 die door de Corimont lopen en zachte en rotsachtige, naald- en hardhouten bodems mengen. Neem je nordic walking-stokken en durf "Le Shirin Yoku", het bosbad in het Nederlands, een geneeswijze die sinds de jaren tachtig in Japan wordt erkend en waarvan is bewezen dat het onder andere stresshormonen vermindert.

Volg het pad dat panoramisch wordt. Luister naar het geluid van de natuur. Het getjilp van vogels, het geritsel van bomen. Betreed een oase van rust. Geen verkeer, geen haast, geen deadlines. Alleen jij en de natuur. Alleen uw wensen en behoeften. Alleen je hart dat opengaat voor de geest van de Ardense schoonheid. Na elke stap iets makkelijker. Na elke stap iets dichter bij jezelf.

Onze sociale netwerken

Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments

Abonneer u op de nieuwsbrief