Meeting in La Claire Fontaine

Een vergadering van een halve dag, een residentieel seminarie of een presentatiedrankje, wij bieden u onze omgeving, onze infrastructuur en onze persoonlijke service, met één doel: het succes van uw evenement.

Vergaderzalen

De vergaderzalen genieten van het daglicht en uitzicht op de tuinen en de Ourthevallei.

Directe toegang tot het terras voor uw koffiepauze of een "coffee corner" binnen voor de koelere dagen.

Wij stellen u ter beschikking internet ( glasvezel kwaliteit), scherm/beamer en flipchart in de zaal.

  

Infrastructuur

Het hotel verwelkomt maximaal 55 personen en biedt een ontbijtruimte, lounges voor uw groepsvergaderingen, een terras en tuin voor uw lunch, barbecue en receptie, feestzalen die kunnen worden geprivatiseerd voor uw maaltijden met bediening aan tafel of buffet.

De capaciteit van ons restaurant is 200 personen.

Meer informatie

Keuken

Onze keuken staat klaar om aan uw wensen te voldoen en biedt u een rijk en gevarieerd ontbijt, heerlijke koffiepauzes, een lunch in de vorm van een sandwich/saladebar of lunch met bediening aan tafel, een avondmaaltijd met menu in het gastronomische restaurant of een barbecue/buffetmaaltijd in de tuin.

Al onze gerechten worden door het huis bereid, met regionale en seizoensgebonden producten, met zorg gekozen en geselecteerd.

Deze zorgvuldige selectie wordt ook weerspiegeld in onze wijnkelder, die één van de meest diverse en rijkste in de regio is. En om u te helpen deze passie te ontdekken, kunnen wij ook een proeverij organiseren onder onze uitzonderlijke wijnjaren.

Meer informatie

Seminariepakket per dag

ALLE PAKKETTEN OMVATTEN:

  • Verhuur van de vergaderzaal met gratis WiFi, projector/beamer met scherm, flipchart
  • Papier, gerecycled pen, plat en bruisend water
  • Koffiepauze 's ochtends en ' s middags met koffie, thee, fruitsap, diverse soorten fruit, brownie en "huisgemaakt" koekje
  • Lunch geserveerd in het restaurant of op het terras, afhankelijk van uw voorkeur, inclusief water, frisdrank en koffie / thee. (maak hieronder uw keuze)
  • Pakketprijzen zijn voor een minimum van 10 deelnemers.

Businessformule

2-gangen lunch
of
broodjes, saladebar

Prijs: 49,80€/pers. vanaf 10 personen

Volledige lunchformule

3-gangen lunch

Prijs: 54€/pers.

Volledige dagformule

Onthaal ontbijtbuffet
3-gangen lunch
of
broodjes, saladebar met dessert

Prijs: 69€/pers.

Favoriete formule

Buffet met hapjes en warm gerecht + desserts
of
barbecue met assortiment vis, vlees + desserts

Prijs: 66€/pers. vanaf 20pers.

Seminarieforfait met accommodatie

Offerteaanvraag

Teambuilding

Teamgeest is ook ons doel

Buiten of binnen, onze partners die we hebben geselecteerd vanwege hun professionaliteit, hun ideeën, hun glimlach, zullen een waaier aan activiteiten aanbieden bij La Claire Fontaine en de omgeving. Een frisse wind voor uw menselijk kapitaal.

Vraag een offerte op maat aan.

Localisatie

Nabij de autosnelwegen E25 bij Baraque de Fraiture en N4 / E411 via Marche-en-Famenne, een uur rijden van Luik, Huy en Namen. Met 30 minuten meer voor Brussel en Bergen en bijna 2 uur rijden van Antwerpen en Gent.

Mijn weg vinden

Onze sociale netwerken

Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments

Abonneer u op de nieuwsbrief