La Claire Fontaine Hostellerie

verwelkomt u in een groene omgeving, bevorderlijk voor ontspanning ...

Boeken Gegarandeerd beste tarief

"Excellent" 86.15% sur 165 avis

Welkom

     

Een plek, een sfeer, een gezinswoning in La Roche-en-Ardenne

Bij La Claire Fontaine komen we om te ontspannen bij de rivier en het bos. In een gezellige en authentieke sfeer, een mix van natuurlijke materialen en eeuwenoud houtwerk, zullen wij u een discrete en vriendelijke service bieden met lokale, verfijnde, gastronomische en kwaliteitskeuken.

De charme van de Ardennen heeft voor u geen geheimen meer, dat is onze belofte.

Ga met ons mee op onze reis door een wereld van gastvrijheid, menselijkheid en uniciteit.

Pour la famille Son,
Bernadette & Michel

Onze slaapkamers

De kamers zijn comfortabel en verschillend, en weerspiegelen de ziel van de plaats. Voor sommigen is het een traditionele Ardense geest die u zal verwelkomen, voor anderen een meer geraffineerde trend met natuurlijke materialen uit de streek.

Meer informatie
Hébergement Insolite

L'Insolite

We bieden een nieuwe verblijfservaring aan, uniek in Belgïe. Ultra-chic glazen-spiegel kamers aan de oever van de Ourthe-rivier

Herbron uzelf

Een park, een moestuin, een rivier, een bos, de elementen zijn er voor jou. Onze passie voor wandelen laat je de nabije regio ontdekken, en tot rust komen en ontspanning ervaren onder de bomen of aan het water. Uw ontspanningsprogramma? Een bosbad, een boek langs de rivier, een Finse sauna en een massage in de privacy van uw kamer.

 Meer informatie

Ons restaurant

Smakelijke, elegante, gastronomische en zelfgemaakte keuken. Het authentieke heeft smaak.

Chef-kok Didier Costard stelt zichzelf al meer dan 35 jaar vragen, evolueert en herontdekt zichzelf gedurende de seizoenen, met de hulp van een team met een frisse blik. Een keuken gebaseerd op traditionele recepten die de smaken en de kwaliteiten van lokale producten heeft behouden.
Het plezier van koken met finesse.

Meer informatie

Een minitrip in de Ardenne

La Roche-en-Ardenne is gelegen in het natuurpark van de 2 Ourthes, in het hart van de Ardenne. Het biedt een oase van rust door zijn omgeving en het zal u door zijn toeristische stad, zijn regio, zijn sport- en ontspanningsactiviteiten, zijn inwoners en zijn voedselproducten ontroeren.

Meer informatie

Onze offertes

Of u nu wilt genieten van een verblijf in volpension of van een bivak, onze verschillende aanbiedingen zullen u in staat stellen een onvergetelijk verblijf in de Ardennen door te brengen.

Onze sociale netwerken

Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments

Abonneer u op de nieuwsbrief