La Claire Fontaine Hostellerie

verwelkomt u in een groene omgeving, bevorderlijk voor ontspanning ...

Boeken Gegarandeerd beste tarief

"Excellent" 86.15% sur 165 avis

Welkom

     

Een plek, een sfeer, een gezinswoning in La Roche-en-Ardenne

Ga met ons mee op onze reis door een wereld van gastvrijheid, menselijkheid en uniciteit. Ontdek met ons de nieuwigheden van Claire Fontaine.

De charme van de Ardennen heeft voor u geen geheimen meer, dat is onze belofte.

Bij Claire Fontaine komen we om te ontspannen bij de rivier en het bos. In een gezellige en authentieke sfeer, een mix van natuurlijke materialen en eeuwenoud houtwerk, zullen wij u een discrete en vriendelijke service bieden met lokale, verfijnde, gastronomische en kwaliteitskeuken.

Pour la famille Son,
Bernadette & Michel

Onze slaapkamers

Comfortabele en verschillende kamers, die de ziel van de plek brengen. Voor sommigen, traditionele Ardense geest, voor anderen, een meer verfijnde trend met natuurlijke en regionale materialen.

Meer informatie

Ons restaurant

Smakelijke, elegante, gastronomische en zelfgemaakte keuken. Het authentieke heeft smaak.

Chef-kok Didier Costard stelt zichzelf al meer dan 35 jaar thuis vragen, evolueert en herontdekt zichzelf gedurende de seizoenen, met de hulp van een team met een frisse blik. Een keuken gebaseerd op traditionele recepten die de smaken en kwaliteiten van lokale producten heeft behouden.
Het plezier van koken met finesse.

Meer informatie

Herbron uzelf

Een park, een moestuin, een rivier, een bos, de elementen zijn er voor jou. Onze passie voor wandelen laat je de nabije regio ontdekken, rust en ontspanning onder de bomen. Uw ontspanningsprogramma? Een bosbad, een boek langs de rivier, een eigen Finse sauna en een massage in de privacy van uw kamer.

 Meer informatie
CLF_vue_parc

Meeting in La Claire Fontaine

We hebben 2 seminariezalen die uitkomen op het 2ha grote park en de beboste hellingen van de Ourthe-vallei. In verschillende feestzalen kunt u recepties en maaltijden organiseren voor maximaal 200 personen. Een persoonlijke service die zich aanpast aan uw wensen; aan alle voorwaarden wordt voldaan om uitwisselingen en creativiteit tussen uw medewerkers te bevorderen.

Meer informatie

Een minitrip in de Ardennen

La Roche-en-Ardenne is gelegen in het natuurpark van 2 Ourthes, in het hart van de Ardennen. Het biedt een oase van rust door zijn omgeving en het zal u door zijn toeristische stad, zijn regio, zijn sport- en ontspanningsactiviteiten, zijn inwoners en zijn voedselproducten ontroeren.

Meer informatie

Onze offertes

Of u nu wilt genieten van een verblijf in volpension of van een bivak, onze verschillende aanbiedingen zullen u in staat stellen een onvergetelijk verblijf in de Ardennen door te brengen.

Onze sociale netwerken

Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments

Abonneer u op de nieuwsbrief