Voorgerechten |
|
De forel ballotine met groenten en kruiden, vermindering van het romige aroma met saffraan stampers | 12,90€ |
Zalm op 2 manieren, gravlax en huisgerookt Begeleiding: gebakken peterselie, fumetgelei, groentenpekel, witte kaas met mierikswortel |
16,80€ |
De knapperige kalfszwezerik en platte peterselieroomigesoep | 17,60€ |
Hoofdgerechten |
|
De filet van tarbot, kreeft velouté met rode wijn, aardappelen met citroen | 33,50€ |
De jonge duif gekookt op huid met 4 kruiden: anijs, Sichuan Fagara peper, gember, kaneel. Polenta | 34,80€ |
De pure rundsfilet in Rossini-stijl (foie gras, julienne van groenten, toast), portsaus met frieten «pommes pont neuf» | 35,40€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 12,80€ |
Crème brûlée met Café Ardennais likeur | 8,50€ |
Chocolademousse | 8,00€ |
De profiteroles met vanilla-ijs huisgemaakt | 9,40€ |
Elke avond een 3-gangen menu van de dag | 37,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 18,00€ |
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments