Voorgerechten |
|
Medaillon van foie gras, uienconfituur en passievruchten | 25,50€ |
Carpaccio van meloen en gerookte zalm – mozarella – basilicumpesto | 23,80€ |
Zwezerik Rossini-stijl | 26,80€ |
Hoofdgerechten |
|
Entrecote van rundvlees – bieslook en bloemenboter – Pont Neuf appels | 43,00€ |
Ballotine van gerookte forel gevuld met rivierkreeft en dragon – coulis van waterkers | 29,50€ |
Lamsrack – méli mélo van groenten – hoeveboter jus | 42,00€ |
Gevulde courgette met kerriesaus en saffraansmaak – rijst en groenten | 28,00€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Kaasbord van lokale boerderijen, 6 soorten | 14,00€ |
Crème brûlée met Ardense koffie | 9,80€ |
Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 9,80€ |
Zwarte chocolade mousse | 9,80€ |
Nougat glacé, rood fruit coulis | 11,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCH |
|
Tomaat en mozzarella gazpacho of Carpaccio van forel met kruidenolie Gebakken prei en roze peper of Kasskroket met Ambly-peperkaas |
|
*** | |
Courgettebloemen gevuld met babygroenten en aardappelmousseline. Knoflook en rode peper crème of Onglet van rundvlees, Kleine wilde salade met Pont Neuf aardappelen Boter met knoflook, tijm en rozemarijn of Zalmsteak met citrusvruchten en tuinkruiden. Tagliatelle met babygroeten |
|
*** | |
Fruitsla met vanille-ijs of De eclair met romige chocolade |
|
*** | |
Lunch 2 gangen : 30€ | |
Lunch 3 gangen : 38€ | |
Gerookte zalm rillettes, limoen
Gekiemde zaden
Fricassée van kalfsnier, gambas
Romige soep van moerasbonen
Varkenssperingue met honing en tijm
Groente-aardappellumpia
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Frisse citrusvruchten
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Terrine van wild zwijn met vijgen – uienjam en Luikse siroop
Witlooftaart “tatin” en gekonfijte eendenbout – kastanjecrème
De rug van schelvis
Paëlla-achtige rijst en chorizo-chips
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Bessensorbet met meringue
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Tartaar van rode tonijn en grapefruit
Sojamarinade
Zachtgekookt ei, gehakt rundvlees
Rode wijnsaus
Runderfilet, chimichurrisaus
Frietjes
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Chocoladetaartje
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Lente roll met gemarineerde groenten en hummus
Heekballetjes met bisquesaus en groentjes
Kotelet van kalfsvlees met spinaziesaus
Duchesse-aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée met frambozen
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Millefeuille van forelrillette, sjalot, platte peterselie, koolzaadolie
Kippencrème, kervel en julienne van groenten
Hindenragout met rode wijn, uien, spekjes en champignons
Peer, veenbes en “cwene di gatte”
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Brest-peer met pralinécrème
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Kleine salade met gerookt rundvlees, verse vijgen en walnoten
Pickles van porcini-paddestoelen uit Bordeaux
Op de huid gebakken makreelfilet, romige pastinaaksoep
Tegel met inktvisinkt
De suprême van poularde gevuld met biologische coppa uit Cens
Infusie van rozemarijn
Biologische groenten
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée, vleugje van sinaasappel en kardemom
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Gravlax van puur varkensfilet
Garnalenstaartjes, preikroketje, traditionele currysaus
Eendeborst van wilde eend en gekonfijte eendenbout.
Saus van kruisbessen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Appel-kaneelcrumble, hazelnootijs
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments