Oudjaar’s menu
Medaillons van ganzenlever met appelsmaak
Plakjes van houtgestookte sint-Jakobsschelp
Consommé van wild
Gravlaxzalm met rode biet
Comté (franse kaas) soesjes, coppa en gekonfijte tomaat
Ballottine van gamba’s met dille
Gazpacho van prei en verse geitenkaas
Marcassin gehaktballetje met trappistbier
Gekonfijte eendenrillettes op een bladerdeegwafel
Mandje Zeeuwse oesters
Zeebaarsfilet « a la plancha », espuma van aardpeer, dragonolie en gegratineerd mes
Sorbet van peer en steranijs
Reebout met morillesaus
Aardappel- en spruitjestatin met wortelmousseline
Bosvruchten en pure chocolade entremet
Prijs : 198 €. Deze prijs bevat :
Het nieuwjaarsmenu inclusief het champagne-aperitief en aangepaste wijnen bij de gerechten
Muzikale animatie met orchester.
Degustatie buffet van het Nieuwe jaar
Gerookte paling rillette met kurkuma
64° ei, aardappel espuma, knapperige venkelsalade
Marcassin (everzwijn) stoofpot met rode wijn, peer en veenbessen
Krielaardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Profiterole met een Granny Smith twist
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Kippenlevermousse, gegrilde paprikacoulis, tuile van inktvisinkt
Op de huid gebakken forelfilet, pastinaakcrème, forelkuit
Kalfskotelet met «D Tendue»bier saus
Hasselbackaardappels
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Ananastartaar, citroencrème en amandelschaafsel
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
De aardappelwafel, verse kaas met fijne kruiden
en biologische coppa van Cens
Pompoensoep – bisque, knoflookcroutons
Wilde eendenborst en gekonfijte eendenbout, Normandische saus
Vijgencompote met frambozenazijn
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Witte chocolademousse en steranijs mille-feuille
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Gravelax zalm met Guérande zout
Gekarameliseerde witlof, kastanjecrème, plakjes Ardenner ham
Runderentrecote, chimichurri saus
Pont-Neuf frietjes
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Citrusvruchten en mascarpone salade met sesamzaadjes
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Koude butternut ravioli met hüttenkäse en rucolapesto
Scampi fricassee met ratatouille-groenten en croutons
Puur varkenshaasje met tijm en honing
Mousseline van aardappelen met hoeveb
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brulée van peer en geflambeerde appel
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Huisgemaakte wildterrine met hazelnoten
Koolsoep met Aziatische salade
Vis van de dag met waterkerssaus
Lasagne van groenten en aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Nougat met frambozencoulis
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Terrine van wild in een korst op smaak gebracht met ganzenlever
Opperdoes van patrijs, Fijne vulling van coppa en gekonfijte bout
Moerasbonensoep
Hertenfilet, Lingonbessen en rode port
Aardappel lasagne, Wilde paddenstoelen en truffels
Kaasbord van lokale boerderijen*
Tiramisu
Krokantje van hazelnootpraliné
Ardeens koffie-ijs
Formule 6 gangen-menu: 88 €
Formule 5 gangen-menu, zonder kaas : 80 €
Runderpastrami, avocado-guacamole
Koe blauwe kaas fondue
Herfst gevulde kwartel in bladerdeeg, gereduceerd karkassap
Gemengde biologische groenten
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Pure chocoladefondant
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments