Groene asperges in zoetzuur
Dillecrème en roodtonijn
Gegrilde witte asperges
Morieljesaus, biologische coppa uit Cens
Aardbei-munt sorbet
Lamskroon in een korst van walnoten en daslook
Aardappelpers met tijm en biologische groenten
Citroenbotersaus
Assortiment van boerenkazen
Soes met krokante topping en rabarber
Ganache met kokosmelk
Prix : 88€ – 80€ zonder kaas
Voorgerechten |
|
Medaillon van Floumont foie gras op smaak gebracht met boerenham, jam van rode uien van Purnalet | 24,50€ |
Groene asperges in zoetzuur – Dillecrème en roodtonijn | 22,00€ |
Gegrilde witte asperges – Morieljesaus, biologische coppa uit Cens | 23,50€ |
Fricassee van aardappelen, champignons, petits gris (paddenstoel) – knoflook en peterseliecrème, croutons | 19,80€ |
Hoofdgerechten |
|
Rug van blauwe leng, quinoasalade, salieboter | 34,80€ |
Rode bieten wellington met misosaus en rode wijn | 26,00€ |
Lamskroon in een korst van walnoten en daslook – Aardappelpers met tijm en biologische groenten – Citroenbotersaus | 42,00€ |
Koninklijke duif van Anjou en zijn gekonfijte dij – Jus van karkas met erwtjes – Pommes Dauphines | 41,50€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 14,00€ |
Crème brûlée met vanille uit Madagascar | 9,80€ |
Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 9,80€ |
Zwarte chocolade mousse | 9,80€ |
Nougat glacé, rood fruit coulis | 11,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCH |
|
De courgette crèmesoep of Carpaccio van forel met kruidenolie Gebakken prei en roze peper of Kasskroket met Ambly-peperkaas |
|
*** | |
De krokante seizoensgroenten en krieltjes of Onglet van rundvlees, Kleine wilde salade met Pont Neuf aardappelen Boter met knoflook, tijm en rozemarijn of Makreelfilet gebakken op de huid Risotto met aardappelen en groenten of Witlof tatintaart met mozzarella |
|
*** | |
Fruitsla met vanille-ijs of De eclair met romige chocolade |
|
*** | |
Lunch 2 gangen : 28€ | |
Lunch 3 gangen : 35€ | |
Gerookte zalm rillettes, limoen
Gekiemde zaden
Fricassée van kalfsnier, gambas
Romige soep van moerasbonen
Varkenssperingue met honing en tijm
Groente-aardappellumpia
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Frisse citrusvruchten
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Lamsterrine met pistache
Gepocheerd ei, bloemkool, spekchips
De vis van de dag, saus met daslook
Zoete aardappelmousseline
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Donkere chocolademousse, cacaonibs
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Rundercarpaccio
Parmezaan en preiolie
Tomatenbladerdeeg
Rucolapesto, geroosterde pijnboompitten
Eendenborst met sinaasappel- en marjoleinsaus
Dauphine-aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Kersenclafoutis, Morellokersen-gel, vanille-ijs
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Lente roll met gemarineerde groenten en hummus
Heekballetjes met bisquesaus en groentjes
Kotelet van kalfsvlees met spinaziesaus
Duchesse-aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée met frambozen
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Tartaar van tomaten met Orval-kaas
Forelfilet, gebakken met de huid, saffraansaus
Kipballotine gevuld met verse kruiden
Lentegroenten, peterseliensaus
Nieuwe aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Gourmetwafel met pinda’s en vanille-ijs
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Salade van witte en groene asperges
Porto Bello champignon gegratineerd
met zwarte knoflookroom
en Ardenner notenblokjes
Ossenhaas aiguillette met een saus van drie pepers
Aardappel rösti met kaas
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Taartje met aardbeien, mango en bonenkruid
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Erwtengaspacho met geitenkaas chantilly
Garnalenfondue met kruiden
Gekonfijte lam parmentier met tijm en knoflooksaus
Biologische groentenbrunoise
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Trio van sorbets
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments