Voorgerechten |
|
Medaillon van foie gras, uienconfituur en passievruchten | 25,50€ |
Carpaccio van meloen en gerookte zalm – mozarella – basilicumpesto | 23,80€ |
Zwezerik Rossini-stijl | 26,80€ |
Salade van babykreeft – sinaasappelvinaigrette | 25,90€ |
Hoofdgerechten |
|
Entrecote van rundvlees – bieslook en bloemenboter – Pont Neuf appels | 43,00€ |
Ballotine van gerookte forel gevuld met rivierkreeft en dragon – coulis van waterkers | 29,50€ |
Baby kreeft – knoflook persillade – tagliatelle met ingemaakte groenten | 42,80€ |
Lamsrack – méli mélo van groenten – hoeveboter jus | 42,00€ |
Gevulde courgette met kerriesaus en saffraansmaak – rijst en groenten | 28,00€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Kaasbord van lokale boerderijen, 6 soorten | 14,00€ |
Crème brûlée met Ardense koffie | 9,80€ |
Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 9,80€ |
Zwarte chocolade mousse | 9,80€ |
Nougat glacé, rood fruit coulis | 11,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCH |
|
Tomaat en mozzarella gazpacho of Carpaccio van forel met kruidenolie Gebakken prei en roze peper of Kasskroket met Ambly-peperkaas |
|
*** | |
Courgettebloemen gevuld met babygroenten en aardappelmousseline. Knoflook en rode peper crème of Onglet van rundvlees, Kleine wilde salade met Pont Neuf aardappelen Boter met knoflook, tijm en rozemarijn of Zalmsteak met citrusvruchten en tuinkruiden. Tagliatelle met babygroeten |
|
*** | |
Fruitsla met vanille-ijs of De eclair met romige chocolade |
|
*** | |
Lunch 2 gangen : 30€ | |
Lunch 3 gangen : 38€ | |
Gerookte zalm rillettes, limoen
Gekiemde zaden
Fricassée van kalfsnier, gambas
Romige soep van moerasbonen
Varkenssperingue met honing en tijm
Groente-aardappellumpia
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Frisse citrusvruchten
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Lamsterrine met pistache
Gepocheerd ei, bloemkool, spekchips
De vis van de dag, saus met daslook
Zoete aardappelmousseline
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Donkere chocolademousse, cacaonibs
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Rundercarpaccio
Parmezaan en preiolie
Tomatenbladerdeeg
Rucolapesto, geroosterde pijnboompitten
Eendenborst met sinaasappel- en marjoleinsaus
Dauphine-aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Kersenclafoutis, Morellokersen-gel, vanille-ijs
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Lente roll met gemarineerde groenten en hummus
Heekballetjes met bisquesaus en groentjes
Kotelet van kalfsvlees met spinaziesaus
Duchesse-aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée met frambozen
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Tartaar van tomaten met Orval-kaas
Forelfilet, gebakken met de huid, saffraansaus
Kipballotine gevuld met verse kruiden
Lentegroenten, peterseliensaus
Nieuwe aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Tuin rode bessen cheescake
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Salade van witte en groene asperges
Porto Bello champignon gegratineerd
met zwarte knoflookroom
en Ardenner notenblokjes
Ossenhaas aiguillette met een saus van drie pepers
Aardappel rösti met kaas
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Taartje met aardbeien, mango en bonenkruid
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Erwtengaspacho met geitenkaas chantilly
Garnalenfondue met kruiden
Gekonfijte lam parmentier met tijm en knoflooksaus
Biologische groentenbrunoise
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Trio van sorbets
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments