Voorgerechten |
|
Ballotine van wild zwijn met bosvruchten, briochebrood | 22,80€ |
Linguefilet, kruidenkorst, consommé van schaaldieren | 22,40€ |
Suprême van rood wild zwijn met gekonfijte bout, toast met foie gras en gekonfijte maagjes | 26,60€ |
Witloftaart, kaas “Blanc Coucou des Prés”, gedroogd fruit en ahornsiroop | 20,60€ |
Hoofdgerechten |
|
Hazenfilet, rode port- en vierkruidensaus, aardappelkroket, pastinaak mousseline | 34,80€ |
Entrecôte van rundvlees, périgourdine-saus met rode wijn, julienne van champignons met foie gras | 44,00€ |
Duo van tongscharretjes, citroenverbena-infusie uit de tuin, geroosterde krieltjes | 39,80€ |
Geroosterde butternutsteak, coulis van erwten | 28,00€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Kaasbord van lokale boerderijen, 6 soorten | 14,00€ |
Crème brûlée, sinaasappelschil en kardemom | 10,50€ |
Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 10,50€ |
Zwarte chocolade mousse | 10,50€ |
Bessensorbet en meringue | 10,50€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCH |
|
De velouté van witlof of Het bladerdeeggebakje met oesterzwammen, dragonroom of Ravioli met worst en fijne kruiden Chorizosaus en fijngesneden groenten |
|
*** | |
De gekonfijte venkel met knoflook of De runderwangetjes in bier Krieltjes of Fish & chips met tartaarsaus Frietjes |
|
*** | |
Mandarijnsorbet of Duo van soesjes en vanille-ijs |
|
*** | |
Lunch 2 gangen : 30€ | |
Lunch 3 gangen : 38€ | |
Gerookte zalm rillettes, limoen
Gekiemde zaden
Fricassée van kalfsnier, gambas
Romige soep van moerasbonen
Varkenssperingue met honing en tijm
Groente-aardappellumpia
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Frisse citrusvruchten
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Terrine van wild zwijn met vijgen – uienjam en Luikse siroop
Witlooftaart “tatin” en gekonfijte eendenbout – kastanjecrème
De rug van schelvis
Paëlla-achtige rijst en chorizo-chips
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Bessensorbet met meringue
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Tartaar van rode tonijn en grapefruit
Sojamarinade
Zachtgekookt ei, gehakt rundvlees
Rode wijnsaus
Runderfilet, chimichurrisaus
Frietjes
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Chocoladetaartje
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Lente roll met gemarineerde groenten en hummus
Heekballetjes met bisquesaus en groentjes
Kotelet van kalfsvlees met spinaziesaus
Duchesse-aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée met frambozen
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Millefeuille van forelrillette, sjalot, platte peterselie, koolzaadolie
Kippencrème, kervel en julienne van groenten
Hindenragout met rode wijn, uien, spekjes en champignons
Peer, veenbes en “cwene di gatte”
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Brest-peer met pralinécrème
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Kleine salade met gerookt rundvlees, verse vijgen en walnoten
Pickles van porcini-paddestoelen uit Bordeaux
Op de huid gebakken makreelfilet, romige pastinaaksoep
Tegel met inktvisinkt
De suprême van poularde gevuld met biologische coppa uit Cens
Infusie van rozemarijn
Biologische groenten
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée, vleugje van sinaasappel en kardemom
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Gravlax van puur varkensfilet
Garnalenstaartjes, preikroketje, traditionele currysaus
Eendeborst van wilde eend en gekonfijte eendenbout.
Saus van kruisbessen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Appel-kaneelcrumble, hazelnootijs
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments