Ballotine van wild zwijn met wilde bessen
Geroosterd briochebrood
Veenbessen, wilde paddenstoelen en walnootpitten
Lengrug met kruidenkorst
Schelpdierconsommé
Sorbet van mandarijn
Hazenrugfilet met rode port en 4-kruidensaus
Huisgemaakte aardappelkroket
Pastinaakmousseline
Assortiment van boerenkazen
Citroentaart
Chocolade en hazelnootijs
Prix : 88€ – 80€ zonder kaas
Voorgerechten |
|
| Ballotine van wild zwijn met bosvruchten, briochebrood | 22,80€ |
| Linguefilet, kruidenkorst, consommé van schaaldieren | 22,40€ |
| Suprême van rood patrijs met gekonfijte bout, toast met foie gras en gekonfijte maagjes | 26,60€ |
| Witloftaart, kaas “Blanc Coucou des Prés”, gedroogd fruit en ahornsiroop | 20,60€ |
Hoofdgerechten |
|
| Hazenfilet, rode port- en vierkruidensaus, aardappelkroket, pastinaak mousseline | 34,80€ |
| Entrecôte van rundvlees, périgourdine-saus met rode wijn, julienne van champignons met foie gras | 44,00€ |
| Duo van tongscharretjes, citroenverbena-infusie uit de tuin, geroosterde krieltjes | 39,80€ |
| Geroosterde butternutsteak, coulis van erwten | 28,00€ |
| Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
| Kaasbord van lokale boerderijen, 6 soorten | 14,00€ |
| Crème brûlée, sinaasappelschil en kardemom | 10,50€ |
| Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 10,50€ |
| Zwarte chocolade mousse | 10,50€ |
| Bessensorbet en meringue | 10,50€ |
| Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCH |
|
| De velouté van witlof of Het bladerdeeggebakje met oesterzwammen, dragonroom of Ravioli met worst en fijne kruiden Chorizosaus en fijngesneden groenten |
|
| *** | |
| De gekonfijte venkel met knoflook of De runderwangetjes in bier Krieltjes of Fish & chips met tartaarsaus Frietjes |
|
| *** | |
| Mandarijnsorbet of Duo van soesjes en vanille-ijs |
|
| *** | |
| Lunch 2 gangen : 30€ | |
| Lunch 3 gangen : 38€ | |
Voorgerechtenbuffet met brut Champagne
Rundertartaar met kruiden
Krab en maïs kroket
Mini éclair met biologische coppa mousse van Cens
Mini slakkenzwammen met knoflookboter
Comté kaas en gerookte eend gekarteld
Terrine van kapoen in een korst, met pistaches en langoustines
Jam van citrusui
Filet van roze zeebrasem met radijssaus
Spinazie met boerenboter
Tutti frutti sorbet
Reebout met rode portsaus
Foie gras met champignon duxelles
Rijstkroket met babygroenten en kruiden
Pompoenmousseline
Dessert uit het Zwarte Woud
Prijs : 208 €. Deze prijs bevat :
Het nieuwjaarsmenu inclusief het champagne-aperitief en aangepaste wijnen bij de gerechten
Muzikale animatie met orchester.
Degustatie buffet van het Nieuwe jaar
Zalmtrio : gravlax, gerookt en tartaar
Plattekaas met mierikswortel
Quinoasalade met citrusvruchten
Blinde vink van bloedworst en gekarameliseerde appel
Licht getruffeld sap
Glühweinsorbet
Suprême van poularde (kip)
Duxelles van bospaddestoelen en guanciale
Mille-feuille aardappelen en vergeten groenten
Pécorino crème en bieslook
Kerststronk,
Prijs : 88 €
Beschikbaar op 24/12 avond en 25/12 middag en avond
Carpaccio van rode biet en feta kaas
Muntolie
De romige soep van pompoen
Bisque van grijze garnalen
Kalfsfilet op lage temperatuur gebakken
Peperkoeksaus
Aardappelpuree en groenten
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Moelleux van chokolade en vanille-ijs
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Terrine van wild zwijn met vijgen – uienjam en Luikse siroop
Witlooftaart “tatin” en gekonfijte eendenbout – kastanjecrème
De rug van schelvis
Paëlla-achtige rijst en chorizo-chips
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Bessensorbet met meringue
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Tartaar van rode tonijn en grapefruit
Sojamarinade
Selderijsteak, erwtensoep
Gebakken prei
Runderfilet, chimichurrisaus
Frietjes
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Chocoladetaartje
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Carpaccio van hert
Truffelolie en Parmezaanse kaasvlokken
Kaas- en hamkroket
(kaas, Ardense ham, groenten en augurkensaus)
Navarin van lam
Duchesse aardappeltjes
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Tiramisu met peer en speculaas
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Millefeuille van forelrillette, sjalot, platte peterselie, koolzaadolie
Kippencrème, kervel en julienne van groenten
Hindenragout met rode wijn, uien, spekjes en champignons
Peer, veenbes en “cwene di gatte”
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Paris – Brest met pralinécrème
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Kleine salade met gerookt rundvlees, verse vijgen en walnoten
Pickles van porcini-paddestoelen uit Bordeaux
Op de huid gebakken makreelfilet, romige pastinaaksoep
Tegel met inktvisinkt
De suprême van poularde gevuld met biologische coppa uit Cens
Infusie van rozemarijn
Biologische groenten
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème brûlée, vleugje van sinaasappel en kardemom
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 48€
Bijkomende schotel : +10€
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments