Terrine van gevogelte met sinaasappelsmaak
Forelmousseline met saffraansaus
Rundvlees aiguillette, groene peper infusie
Knoflook aardappelgratin
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Crème van pure chocolade, espuma van Madagaskar vanille
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Witte en groene aspergesalade
Gebakken zachtgekookt ei en romeinse sla, bacon en croutons
Kalfskotelet met zoete chorizocrème
Aardappel roasti
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Rabarberconfijt met magnolia siroop en aardbeiensorbet
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Gevulde roulade op Ardense wijze
Eendenraviole met spiermaagjes, gerookte eendeborst en maïscrème
De vis en roze bessen burger
Brioche broodje, sla
Dunne aardappeltjes
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Passievruchtentaartje
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Krulsla met warme knapperige geitenkaas
Gebakken makreel in gremolata saus
Pure varkenshaas in een kruidenkorst,
Rozemarijnjus
Smeltende appels
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Meringue van rood fruit, champagnegelei, basilicumsorbet
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Rundertartaar met geconfijte citroen,
Kappertjes en amandelschaafsel
Kervelromigesoep met zonnebloemolie
Kip supreme met gerookte zalm
Doperwten en munt, dillecrème
Mousseline van zoete aardappel
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Geflambeerde bananen met crème brûlée
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Mousse van rode biet en carpaccio van ingemaakte radijs
Kikkerbilletjes en slakjesfricassee
Tomaten en koriander
Vis van de dag met daslooksaus
Mousny aardappelen
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Kokosmelk en frambozen panna cotta
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Huisbereid degustatieschotel : medaillon van foie gras, ballotine van gevogelte met asperges, aumônière van boerenham
Witte asperges, gerookte zalm, fumetreductie, forelei en bieslookcrème
Zadel van konijn gevuld met gevogeltemousseline, Sint-Jakobsschelpen en dragon .
Aardappeltatin
Kaasbord van lokale boerderijen (4 soorten)
Meringue van rood fruit, champagnegelei, basilicumsorbet
Formule 5 gangen-menu: 75 €
Formule 4 gangen-menu, zonder kaas : 65 €
Gazpacho, een mirepoix van lentegroenten
Boerenkaaskroketje met babygroenten en kruiden
Eendenborst met bloemenhoningreductie
Dauphine appels
Bord van lokale boerenkazen (4 soorten)
Perfetti van kiwi
3 gangen menu ( voor-, hoofdgerecht en dessert) : 45€
Bijkomende schotel : +10€
Voorgerechten |
|
Huisbereid degustatieschotel: medaillon van foie gras, ballotine van gevogelte met asperges, aumonière van boerenham | 23,50€ |
Witte asperges, gerookte zalm, fumetreductie, forelei en bieslookcrème | 22,60€ |
Taartje van verse geitenkaas en erwten | 18,20€ |
Terrine van zalmforel met wilde knoflook | 21,00€ |
Hoofdgerechten |
|
Eenvoudige zeetong meunière met een variatie van wortelen | 36,00€ |
Floumont eendenborst met rabarber, aardappelroosje, spek en fijne kruiden | 32,60€ |
Zadel van konijn gevuld met gevogeltemousseline, Sint-jakobsschelpen en dragon. Aardappeltatin | 35,50€ |
Gepaneerde knolselderijsteak, broccoli velouté | 26,50€ |
Alle gerechten worden geserveerd met verschillende biologische groenten, afhankelijk van de markt. | |
Dessert |
|
Bord van kazen van streekboerderijen, 6 soorten en z’n garnituur | 14,00€ |
Crème brûlée met vanille uit Madagascar | 9,80€ |
Dame blanche ijs / Brésilienne ijs | 9,80€ |
Zwarte chocolade mousse | 9,80€ |
Chocolade-hazelnoot taartje | 11,00€ |
Kinder menu : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert | 21,50€ |
LUNCHvan maandag t/m vrijdag middag |
|
Julienne van spek en croutons of Rundercarpaccio met prei-olie Schaafsel van boerenkaas of Knapperige groenten met geitenkaas |
|
*** | |
Venkelpapillotte, licht citroenachtige crème Dauphine aardappelen of Gemarineerde spiering, sjalot en platte peterselie Churros van aardappel en chorizo of Ballotine van forel met fijne kruidensaus Risotto met aardappelen en groenten |
|
*** | |
Dessert van de dag | |
*** | |
Lunch 2 gangen : 28€ | |
Lunch 3 gangen : 35€ | |
Aarzel niet om ons te vervoegen op onze verschillende sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws! Deel je ervaring in ons hostel of restaurant door je foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag : #CLFmoments