Prijsvoorstel
Uw verlangens en behoeften zijn specifiek.

Espace Meeting In
Altijd op de hoogte
Via onze newsletter
of via uw favoriete sociale netwerken:
     newsletter  logo Facebook  logo Twitter
Particulier ?
Espace Meeting In     Espace Meeting In


Onze teambuildingactiviteiten
La Claire Fontaine


Enigma walk

Teams van 3 tot 6 personen vertrekken elk om beurt vanuit een bepaald punt in het pittoreske stadje La Roche-en-Ardenne. Ze moeten verschillende raadsels ontwarren, vragen beantwoorden en proberen tijdverlies te beperken bij de proeven tegen de tijd. Er wordt hen ook gevraagd verschillende streekproducten te proeven en de mooiste plekjes en gebouwen uit de omgeving van La Roche te ontdekken. Het is de bedoeling een brug te slaan met ons patrimonium en de streekbewoners. Een spel dat wordt geënsceneerd binnen de kasteelmuren, gevolgd door een middeleeuws banket of een maaltijd aan de oevers van de Ourthe ronden deze dag af.

Team cooking

Onder leiding van onze chef, die enkele van zijn geheimpjes zal prijsgeven, werkt u samen aan een seizoensmenu dat later rond een gezellige tafel en in een amicale sfeer wordt geproefd.

U leert er dat een gastronomische keuken teamgeest, timemanagement, solidariteit en de inzet van eenieder vergt.

Dit is een ideale activiteit om uw medewerkers te stimuleren, om de teamgeest aan te wakkeren en natuurlijk ook om uw papillen te prikkelen!

Er worden u verscheidene ateliers aangeboden en u mag in de potten roeren achter het fornuis ...

Schattenjacht in het Natuurpark van de Twee Ourthes

Teams van 2 tot 6 personen vertrekken op verschillende plekken van het Natuurpark van de Twee Ourthes met een kaart en een kompas in de hand. Onderweg moeten ze aandachtig zijn voor aanwijzingen en gebruik maken van verschillende verplaatsingsmiddelen, zoals mountainbikes, kajakken en paarden (alleen voor gevorderde ruiters).

De deelnemers vinden elkaar terug voor de laatste proeven waarbij de teams strijden om de beste plaatsen.

Het is de bedoeling het Natuurpark van de Twee Ourthes te ontdekken met verschillende verplaatsingsmiddelen, door elkaar te helpen en ieders kwaliteiten naar boven te halen.