Reserveren
Van
Tot
Altijd op de hoogte
Via onze newsletter
of via uw favoriete sociale netwerken:
     newsletter  logo Facebook  logo Twitter
Professional?
Espace Meeting In     Espace Meeting In
Gastronomie
Gastronomie     Gastronomie
Wijnen
Wijnen     Wijnen
Le Quai Son
Bar-resto-La Roche
le Quai Son
Feesten
evenements
Show troupe Hopes
... op Claire Fontaine
La Troupe Hopes
Le Pré Vert
Delicatessenwinkel
Le Pré Vert


kwaliteitshandvest Logis
La Claire Fontaine


La Claire Fontaine

Het kwaliteitshandvest van de Logis International

Het kwaliteitshandvest van Logis verenigt alle leden van het netwerk rond eenzelfde passie voor het beroep van "restaurant-hotelhouder". Dit zijn enkele van de krachtlijnen ervan.

Onthaal

Logishotels zijn onafhankelijke hotels met een familiaal karakter. Samen vormen ze een rijk en divers netwerk dat gemeenschappelijke waarden deelt. Omdat elke klant uniek is, staat het Logisnetwerk voor een gepersonaliseerd onthaal dat borg staat voor een sfeer van vertrouwen en voor een hartelijk verblijf.

Ontdekking

Elke klant - of hij nu komt om uit te blazen, om te delen, om te ontmoeten of gewoon om te genieten - kan erop rekenen dat hij in onze hotels terecht kan voor momenten van puur genot, die inspelen op zijn verlangen naar welzijn en ontdekking.

Authenticiteit

Elke restaurant-hotelhouder fungeert als ambassadeur voor zijn eigen streek, zijn eigen land en biedt zijn gasten het beste van de natuurlijk, culturele en gastronomische omgeving aan. Hij geeft traditie een nieuwe dimensie om een authentiek en resoluut modern comfort tot stand te brengen.

Kwalitatief tafelgenot

Bij een restaurant-hotelhouder van het Logisnetwerk staat het tafelgenot centraal in zijn metier. Hij ijvert voor smaak en kwaliteit en vergast zijn klanten op een genereuze, gulle, gastronomische of opmerkelijke keuken van niveau.

Prijs/kwaliteit/genot

Het Logisnetwerk, dat symbool staat voor aangename gastvrijheid, dankt zijn succes en populariteit aan de betere prijs/kwaliteit/genotverhouding.

Internationaal

Het Logisnetwerk ambieert een blijvende internationale groei. Daarom staat het onthaal van buitenlandse klanten hoog in het vaandel van de restaurant-hotelhouder.

De Logiswaarborg

Het Logisembleem belooft de klanten van het netwerk een homogene kwaliteit en een spirit die over heel Europa wordt gedeeld. Het netwerk telt vooral familiale ondernemingen die gezinnen en kinderen een warm hart toedragen.

Voor meer informatie, surf naar Logis de Belgique. www.logis.be